Szolgáltatásaink

A jó minőségű, füst- és gáztömör kivitelű kémények fontosak az élet- és vagyonbiztonság fokozott védelme miatt, ugyanakkor a jól megtervezett és nem utolsó sorban modern technológiával, kiváló alapanyagból gyártott termékek gazdaságosabb energiafelhasználást, környezetkímélőbb megoldást jelentenek.

A korszerű kémény jelentőségét támasztja alá, hogy csökken a kéménykorrózió veszélye, valamint a jól méretezett kéményeknek kisebb mértékű a légszennyező anyag kibocsátása. Gázenergia felhasználásakor a kéndioxid, szénmonoxid, nitrogénoxidok valóságos kibocsátási határértéke a megengedett határérték alatt tartható, s ez a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve ezen korszerű kémények nagyarányú alkalmazását teszi indokolttá.

Tervezési tevékenységünk

Megrendelés , vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is. A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja,hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

 

Zaj- és rezgésvédelmi tevékenységünk

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a zajkibocsátás vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

 

Kémény gyártási tevékenységünk

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

 

Szerelési tevékenységünk

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését. A szerelést az érvényes szakhatósági előírásoknak megfelelően végezzük.

 

Alkalmazott hegesztéstechnológiánk

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat

A BundH Kémény Kft. 2017.07.17.-én

sikeresen megfelelt az MSZ EN 1090-1 szerinti követelményrendszereknek

Ezért a BUNDH KFT. a saját hegesztett termékeire,munkavégzésére vonatkozóan jogosult teljesítmény nyilatkozatot kiállítani és a berendezéseket "CE" jellel önállóan ellátni.

Tervezés

Megrendelés vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is.
A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

Zaj és Rezgésvédelem

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését, a zajkibocsátás vizsgálatát, valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

Kémény gyártás

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

Szerelés

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését.
A szerelést az érvényes szakhatósági elõírásoknak megfelelően végezzük.

Alkalmazott technológiák

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése, valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat.