Szerelés

Cégünk alkalmazottja felveszi a kapcsolatot a megrendelő helyszíni képviselőjével. Amikor a kazán, és az a létesítményelem, amihez rögzítésre kerül a kémény, végleges helyén van, az égéstermék elvezető nyomvonalán lévő tető- és faláttörések megvannak, vagy pontosan meghatározhatók, a helyszínen felmérést végez, meghatározza a valós méreteket, felméri, hogy a munkaterület alkalmas-e a helyszíni szerelésre, ha nem, meghatározza azokat a teendőket, amelyek a munkaterületet a szerelésre alkalmassá teszik.

A helyszíni felmérés eredményét átadja a helyszíni szerelési koordinátornak. Minden egyes kiszálláskor Munkavégzési adatlapot vesz fel, és azt a megrendelő helyszíni képviselõjével igazoltatja. Megnyitja, és szabályosan vezeti az Építési naplót. Tűzvédelmi, munkavédelmi naplót vezet. Rendelkezik a biztonságos munkavégzéshez szükséges munkavédelmi eszközökkel. A problémás esetek későbbi tisztázása érdekében a helyszínről fényképeket készít. A szerelést az érvényes szakhatósági előírásoknak megfelelően végzi.

Megegyezés szerint a leszállítja a készterméket a szerelés helyszínére. Indokolt esetben a szereléshez szükséges segédanyagokat a helyszínen beszerzi. Annak érdekében, hogy a szerelés feltételeit biztosítani lehessen, meghatározza a szerelés technológiáját. Tevőlegesen részt vesz a hatósági átadás lebonyolításánál. Más teljesítési segédeket csak a helyszíni szerelési koordinátor előzetes engedélyével foglalkoztat. A helyszíni szerelés befejeztével az összes leigazolt Munkavégzési adatlapot átadja a helyszíni szerelési koordinátornak, és ezzel hatósági-átadásra készre

A BundH Kémény Kft. 2017.07.17.-én

sikeresen megfelelt az MSZ EN 1090-1 szerinti követelményrendszereknek

Ezért a BUNDH KFT. a saját hegesztett termékeire,munkavégzésére vonatkozóan jogosult teljesítmény nyilatkozatot kiállítani és a berendezéseket "CE" jellel önállóan ellátni.

Tervezés

Megrendelés vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is.
A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

Zaj és Rezgésvédelem

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését, a zajkibocsátás vizsgálatát, valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

Kémény gyártás

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

Szerelés

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését.
A szerelést az érvényes szakhatósági elõírásoknak megfelelően végezzük.

Alkalmazott technológiák

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése, valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat.