Cégünkről

Cégünk, a BundH Kémény Kft., páratlan tudásalappal és speciális szakmai tapasztalattal rendelkezik acélkémények gyártása és építése területén, kulcsátadásos projektekben számos füstgázelvezető és zajcsillapító rendszert terveztünk, gyártottunk és szereltünk szerte az országban.

Célunk, hogy biztonságos környezetet teremtsünk minden tisztelt megrendelőnknek, szakmai partnerünknek és dolgozónknak, javítsuk környezetünk állapotát biztonságos és jó füstgázelvezető rendszerek megvalósításával, továbbá a folyamatosan változó energetikai problémák megoldása innovatív és egyedi megoldásaink, valamint kiváló minőségű termékeink segítségével.

Termékeink az iparban, erőművekben, hulladék-égetőkben, energetikai és környezetvédelmi létesítményekben, családi házakban s minden olyan helyen használhatók ahol a kiváló minőség, megbízhatóság és tartósság alapkövetelmény.

A tervezésen és gyártáson túlmenően is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Építünk és szerelünk acélkéményeket, szakszerű és pártatlan tanácsadást biztosítunk, megkeressük az optimális megoldást, kompletten megépítjük a kéményrendszert, füstcsatornával, csappantyúval, kompenzátorral, hangtompítóval, valamint folyamatos karbantartást biztosítunk megrendelőink részére.

Vállaljuk természetesen családi házak kéményeinek helyszíni felmérését, gyártását és bélelését, illetve hőszigetelt szerelt kémények felmérését, gyártását és beépítését, legyen szó gáz, fa vagy vegyes tüzelési módról.

A BundH Kémény Kft. 2017.07.17.-én

sikeresen megfelelt az MSZ EN 1090-1 szerinti követelményrendszereknek

Ezért a BUNDH KFT. a saját hegesztett termékeire,munkavégzésére vonatkozóan jogosult teljesítmény nyilatkozatot kiállítani és a berendezéseket "CE" jellel önállóan ellátni.

Tervezés

Megrendelés vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is.
A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

Zaj és Rezgésvédelem

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését, a zajkibocsátás vizsgálatát, valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

Kémény gyártás

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

Szerelés

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését.
A szerelést az érvényes szakhatósági elõírásoknak megfelelően végezzük.

Alkalmazott technológiák

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése, valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat.