Kéményrendszerek lakossági ügyfeleinknek

Lakossági Ügyfeleink részére kínáljuk EW kéményrendszereinket vegyes-, és gáztüzeléshez, DW hőszigetelt kéményrendszereinket, Las-S és Las-K  kéményrendszereinket zárt égésterű kazánokhoz valamint Astra típusú rendszereinket.

A kémények és kéménybélés elemek alapanyaga a német DIN 17440 számú szabvány szerinti V2A anyagcsoportba tartozó 1.4301 jelű minőségi nemesacél, vagy a V4A anyagcsoportba tartozó 1.4571 vagy 1.4404 jelű fokozottan sav és hőálló ausztenites szemcseszerkezetre lágyított nemesacél.

A nemesacél kéménybélés csövek és idomok egyaránt alkalmazhatóak a gáz, olaj- és vegyes tüzelési mód égéstermék elvezető rendszereihez, 0,6 - 0,8 valamint 1 mm falvastagsággal.

EW kémények vegyes és gáztüzeléshez

Egyfalú kéményrendszerek falazott kéménykürtők béleléséhez. A nemesacél kéménybélés csövek és idomok egyaránt alkalmazhatóak a gáz-, olaj- és vegyes tüzelési mód égéstermék elvezető rendszereihez (1,00 mm falvastagság)

DW-hőszigetelt kéményrendszer

Duplafalú hőszigetelt kéményrendszer önállóan telepíthető épületen vagy kívül egyaránt, nem szükséges falazott kéménykürtő.

ASTRA- Kéményrendszer

Gázmotorok, valamint kondenzációs üzemű kazánok égéstermékének elvezetésére alkalmazhatóak. Az égéstermék elvezető rendszer elemei 150 mm-től 900 mm-ig gyárthatók.

Las-S típusú kémények

A nemesacél LAS rendszerű kéménybélés csövek és idomok a zárt égésterű, vagy zárt égésterű kondenzációs gáztüzelésű berendezések gyűjtő rendszerű égéstermék elvezető rendszereiként alkalmazhatók.

Las-K típusú kémények

A nemesacél LAS rendszerű kéménybélés csövek és idomok a zárt égésterű, vagy zárt égésterű kondenzációs gáztüzelésű berendezések gyűjtő rendszerű égéstermék elvezető rendszereiként alkalmazhatók.

A BundH Kémény Kft. 2017.07.17.-én

sikeresen megfelelt az MSZ EN 1090-1 szerinti követelményrendszereknek

Ezért a BUNDH KFT. a saját hegesztett termékeire,munkavégzésére vonatkozóan jogosult teljesítmény nyilatkozatot kiállítani és a berendezéseket "CE" jellel önállóan ellátni.

Tervezés

Megrendelés vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is.
A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

Zaj és Rezgésvédelem

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését, a zajkibocsátás vizsgálatát, valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

Kémény gyártás

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

Szerelés

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését.
A szerelést az érvényes szakhatósági elõírásoknak megfelelően végezzük.

Alkalmazott technológiák

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése, valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat.