Alkalmazott hegesztéstechnológiáink

A kéményrendszerek szerelése során a tüzelőberendezések (kazánok, kemencék, kandallók) és a kéményrendszerek elemeinek illesztése során a legújabb hegesztési technológiák is alkalmazásra kerülnek.

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben.

Gyökhegesztés EWM-coldArc eljárással: Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése valamint fröcskölésszegény hegesztés.

Töltő- és takarósorok készítése EWM- forceArc eljárással: kiváló beolvadási tulajdonságok

Eredmény: Gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat

  • Kisebb deformáció a kisebb hő bevitel miatt
  • Csupán minimális fröcskölés a digitálisan vezérelt, csaknem teljesítmény-mentes anyagátvitelnek köszönhetően
  • A folyamat nem mechanikusan szabályozott, ezért az alkatrészek kopásával nem kell számolni
  • Kiváló ívgyújtási és hegesztési tulajdonság valamint bármikor megismételhető kiváló varratminőség a digitalizált BUS-rendszernek köszönhetően.
  • Gazdaságos használat, mivel az összes anyagféleség a teljes hegesztőáram-tartományban szinte fröcskölésmentesen hegeszthető
  • Az optimális hűtőlevegő-áramlással rendelkező jól átgondolt szerkezeti kialakítás biztosítja a nagy bekapcsolási időt, a hűtőventillátor vezérlése pedig azt, hogy minél kevesebb szennyeződés kerüljön a gép belsejébe
  • Nagy bekapcsolási idő a folyamatos többműszakos munkához

ESAB

ESAB CaB 300M 5x5 állványos hegesztőgép hengeres munkadarabok hossz- és körvarratainak belső és külső automatikus, fedett ívű, ikerhuzalos eljárással, LAF 1000 áramforrással, lézeres varratkövetővel.

Plazmatechnológia

Plazmavágás 40 mm vastagságig, automatikus fejmozgatással, .dxf kiterjesztésű programok közvetlen beolvasással plazmahegesztés nemesacéloknál.

A BundH Kémény Kft. 2017.07.17.-én

sikeresen megfelelt az MSZ EN 1090-1 szerinti követelményrendszereknek

Ezért a BUNDH KFT. a saját hegesztett termékeire,munkavégzésére vonatkozóan jogosult teljesítmény nyilatkozatot kiállítani és a berendezéseket "CE" jellel önállóan ellátni.

Tervezés

Megrendelés vagy ajánlatkérés esetén ingyenesen elvégezzük a termék áramlástechnikai és sztöchiometriai méretezését is.
A BundH Kémény Kft. termékei rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a gyártott termékek megfelnek a követelményeknek.

Zaj és Rezgésvédelem

Elvégezzük a környezeti zajterhelés vizsgálatát, a tüzelőberendezés telepítésének környezetvédelmi zajcsökkentését, a zajkibocsátás vizsgálatát, valamint tevékenységünkbe tartozik a különleges zajcsillapítási feladatok megoldása is.

Kémény gyártás

Égéstermékelvezető rendszerek gyártása minden tüzelőberendezés típushoz. Kandallókhoz, cserépkályhákhoz, kazánokhoz, gázkemencékhez is kínálunk kéményrendszereket a megrendelő és a helyszín igényeinek megfelelő kialakításban.

Szerelés

A helyszíni felmérést követően szakértő kollégáink meghatározzák a szerelés technológiáját és elvégzik a kéményrendszer helyszíni szerelését.
A szerelést az érvényes szakhatósági elõírásoknak megfelelően végezzük.

Alkalmazott technológiák

Innovatív EWM-coldArc és EWM-forceArc eljárások egy gépben. Teljesen szabályozott cseppátmenet, kötéshiba kialakulásának minimálisra csökkentése, valamint fröcskölésszegény hegesztés. Eredmény: gazdaságosan elkészített tökéletes minőségű varrat.